Här är en länk till Kerstis bilder från resan 2015:
 

 Längre ner på sidan hittar du det program och priser som gällde på höstresan 2015.

Höstresan 2015.

Nu har vi klart med resan hösten 2015!

 

Efter att ha samlat alla utvärderingar om våra resor de senaste åren, så har vi kommit fram till att väldigt många av resenärerna är mycket nöjda med Cannes la Bocca som resmål. Vi har också märkt att många resenärer efterfrågar att resan skulle vara lite längre, med flera dagar på Rivieran. Därför har vi gjort ett nytt upplägg på resan för i år.

Resan går även i år till Cannes la Bocca och samma hotell som tidigare, dvs. Maeva Verrerie. Vi har arbetat med att hitta något annat, men har ännu inte hittat något som konkurrerar. Vi fortsätter dock att leta inför kommande år.

Bussen går som vanligt ner till Rivieran från Göteborg längs västkusten för vidare transport genom Europa.

Däremot har vi i år två valmöjligheter till restid. Bägge möjligheterna börjar sen torsdag den 17/9 om ni vill åka buss ner.

Alternativ 1: Bussen går hem från Cannes la Bocca så att vi landar i Sverige den 4/10. Lägenheterna är bokade till den 3/10. Således 2 veckor i Cannes la Bocca.


Alternativ 2: Ni ordnar och betalar själv hemresan från Cannes la Bocca, lägenheten är bokad till den till den 26/9. Således 1 vecka i Cannes la Bocca. Väljer ni att inte heller ta bussen ner, görs ett avdrag på 300/person.


Som vanligt kan ni själv välja att flyga någon eller båda vägarna, men då står ni själv för detta.

Mot ett smärre tillägg, (kan inte exakt preciseras för tillfället), så kan ni välja ett något bättre boende på vägen ner och hem. Framför allt boendet i Mulhouse har inte varit så populärt.

Priser.
 

Alternativ 1: 4 i samma lägenhet  7300:-, 3 i samma lägenhet = 7900:-, 2 i samma lägenht 8500:-
 

Alternativ 2: 4 boende i samma lägenhet i Cannes la Bocca = 4600:-. 3 i samma = 4900;-, 2 i samma = 5200:-


Om du väljer att flyga någon eller bägge sträckorna gör vi ett avdrag på 300:- per sträcka för detta. (För Alternativ 1 kan man således bara få avdrag om man flyger ner också, att man flyger hem ingår i förutsättningarna).

 

Har du frågor om resan?? Kontaktuppgifter finns om du trycker på knappen nedan.